Smakebit på morgendagens arena

09/09/2011

Fredag ettermiddag og kveld har det vært stor aktivitet med rigging av morgensdagens arena for mellomdistansen i NM. Alt skulle rigges ned fra kniplia skisenter og bygges opp igjen på ny arena ved Rustad gård. Her får du noen smakebiter fra arena. Sol og varme de siste dagene har tørket opp jordet såpass at du kan regne med å gå tørrskodd.  Parkering er imidlertid en utfordring etter all nedbør, så det er svært begrenset parkering nær arena.  Det er ca 2 km å gå på vei fra parkering og bussavstigning  til arena.     

 

 

 

 

 

innløpet i NM finalen mellomdistanse

Løypelegger, Eirik Rustad t.h., diskuterer morgendagens utfordringer med Øystein Rapp, løypeleggerkoordinator og Fredrik Ødemarksbakken, sportslig ansvarlig.

SamarbeidspartnereSøk