Velkommen til NM i orientering på Romeriksåsen

02/12/2010

Hovedkomiteen for NM 2011

8.-11 september 2011 vil rundt 500 av landets senior- og juniorløpere jakte på postskjermer og kjempe om edelt metall i de sydlige skogtrakter av Romeriksåsen. Arena for NM konkurransene er lagt til Gjerdrum. Langdistansen og kvalifisering mellomdistanse har arena Kniplia skisenter.

Finalen på mellomdistansen og stafetten har arena ved Rustad gård litt lenger nordvest i bygda der o-løperparet Anne Grethe og Per Olav Rustad velvillig låner ut jordene til samlingsplass.

Det er ikke første gang det konkurreres om NM-gull og annen heder fra Rustad gård. I 1963 var det NM fra samme sted og i 1985 gikk starten på natt-NM fra gården.

Raumar orientering er arrangør. Klubben som ble stiftet i 1995 består i dag av 6 lokale klubber som er Gjerdrum o-lag, Ullensaker o-lag, Frogner IL o-gruppe, Eidsvoll o-lag, Hurdal o-lag og Nes o-lag. Vi pleier å si at klubbens nedslagsfelt omkranser hovedflyplassen.

Det blir et stort løft for Raumar orientering å arrangere NM og vårt ønske er at det skal bidra til å spre interessen for orientering på Øvre Romerike.

Vi ønsker deltakere, publikum, presse og samarbeidspartnere velkommen til NM-uka 2011!

SamarbeidspartnereSøk