TV 8 sending på nett

TV 8 sending på nett

Sendingen som ble sendt på lokal-tv-kanalen TV 8 søndag er nå lagt ut på deres nettside. Se innslaget via denne linken: http://tv-8.no/romerike/musicvideo.php?vid=ee34ab1bd

Interessert i et minne fra NM?

Interessert i et minne fra NM?

Kjøp deg et eget eksemplar av kunsttrykket som ble brukt som premie på mellomdistansen.

253 signerte og nummererte eksemplarer er laget til årets arrangement, og det er kun få igjen.
Selges kr 200,-

Kontakt Heidi Sønsterudbråten ( 92203411 eller heidi.sonsterudbraten@logica.com )

Mistet og gjenglemt på NM

Arrangøren sitter igjen med en del gjenglemt klær, sko og andre effekter etter NM-dagene som vi håper noen savner . Bl.a. har vi flere klubbjakker og en Nordheim regnjakke med et nøkleknipe i lomma. Vi har også funnet en Polar wearlink ute i skogen. Ta kontakt med Aslak Kinneberg på lkinnebe@online.no , tlf 92820621.

Pallen i stafettene

Pallen i stafettene

Stafettene er unnagjort og det ble spenning helt til slutt om medaljene. Premieutdelingen har vært og her er to bilder fra pallen i dameklassen og herreklassen. Les mer »

Takk for innsatsen

Takk for innsatsen

 
Takk til alle som stillte opp og hjalp til under forberedelsene og under arrangementet. Vi er stolt over innsatsen som ble lagt ned.

Les mer »

Halden vant herrestafetten

Halden vant herrestafetten

Her er gutta i oppløpet på rekke og rad, f.v. Magne Dæhli, Erik Axelsson og ankermann Emil Wingstedt. – Det måtte to svensker til for å vinne det norske mesterskapet, sa speaker Kjell-Erik Kristiansen spøkefullt.

Kristiansand OK kom alene inn på 2.plass med ankermann Holger Hott.

Det ble spurtoppgjør om bronsen. Håvard Lucasen fra Ås-UMB rev seg løs og løp først over mål rett foran Bækkelaget med Carl Waaler Kaas, de lokale håpene i Raumar med Eskil Kinneberg og Frol med Lars Skjeset på sisteetappe.

Les mer »

NTNUI vant damestafetten

NTNUI vant damestafetten

NM-dronningen Mari Fasting sikret sitt tredje av tre mulige gull, da hun rykket fra Haldens Anne M. Hausken Nordberg inn mot siste post.  Halden gikk ut på sisteetappen noen få sekunder foran NTNUI. Midtveis i løpet hadde Fasting opparbeidet seg en luke, men en feil like før passering gjorde at Hausken kom opp i rygg. Det ble et spurtoppgjør som Fasting gikk seirende ut av. Konnerud IL endte på tredjeplass. Sjekk LIVE-senteret for resultater. 

Les mer »

Hvilken klubb er best?

Om ikke lenge går startskuddet av i damenes stafett, følg med i livesenteret fra kl 09:30. Og senere kjemper herrene om å bli landets beste klubb fra kl 11:45. Følg med live!

Det var meldt regn og det er det blitt, men www.yr.no spår også et lite solgløtt litt utpå dagen. Vi håper sola dukker frem før stipulert! Men tips er altså støvler i dag!

Offisielle startlister til søndagens stafett

Her finner du startlister med lagoppstillinger til søndagens stafett.

Eventuelle endringer leveres fortløpende på eget skjema til løpskontoret. Siste frist er 1 time før start (kl 0830 og 1045)

Startliste NM Stafett. 

SamarbeidspartnereSøk